Send besked

Pil

Diverse

Udover at vi levere lækkert grønt rullegræs, kan vi også varetage andre opgaver indenfor gartneri. så kontakt os gerne, hvis du har brug for at få en anden opgave udført.

Send os en besked


  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Hjælp til diverse opgaver

  Rullegraesset.dk udfører en bred vifte af diverse opgaver, indenfor vores område, og alt bliver lavet til perfektion. Vi består af et bredt team af passionerede individer, der alle går op i at levere varen, hver gang. Dette giver ro i sindet hos vores skønne kunder og et ekstra smil på læben. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du står og mangler et par grønne hænder. Vi sidder klar ved telefonen – Kontakt os allerede i dag og lad os plante noget smuk sammen.   Vi kan tilbyde følgende:

   

  Mangler du i det hele taget hjælp i haven, så kontakt os til en snak.

  ★★★★★

  Rullegræs på ingen tid!

  Vi skulle have lagt rullegræs på ca. 36 m2 jord, som efterhånden havde stået hen et stykke tid. Rullegræsset.dk kom med deres kæmpe store lastbil og én mand fiksede det på et par timer og vups, så havde vi den finest græsplæne. Jeg kan kun anbefale dette firma, som også leverede til en super pris. Tak!
  Trustpilot ikon
  Margrethe
  via trustpilot

  ★★★★★

  God forretning

  Hans har en meget høj grad af troværdighed, grundighed og rimelighed. Og så er priserne rimelige. Det er hvad der skal til for at drive en god forretning. Jeg er selv meget tilfreds, og kan kun anbefale ham til andre.
  Google Ikon
  Dan
  via Google

  ★★★★★

  Super service

  Alt er perfekt, så kort kan det beskrives. De aftaler man laver, dem holder de. De priser de kommer med, de holder. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Og så skal der lyde en stor tak til Mads, du gør et super godt stykke arbejde
  Trustpilot ikon
  Bo
  via Trustpilot

  Skriv os en besked

  Vi vender tilbage hurtigst muligt

  Har du brug for hjælp?

  Kontakt os for et tilbud på lige den opgave du står med

  Ring 26 34 53 02