Send besked

Pil

Udlægning

Vi tilbyder at klare udlægningen af dit rullegræs, men som din leverandør giver vi dig også gerne råd og vejledning, til hvordan du selv kan gøre.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Lad os lægge græsset for dig

Vi udfører planering og udlægning af rullegræs på alle arealer. For os er det ligegyldigt, om det drejer sig om nye og gamle haver eller sportsanlæg. Vi er hos Rullegræsset.dk står altid klar til at hjælpe dig. Hvis du ønsker at få sået din græsplane, kan vi selvfølgelig også klare det.

Vi har flere års erfaring med udlægning af græs, og vores medarbejdere har den rette viden, hvorfor de med garanti kan levere et resultat, du kan være mere end tilfreds med. Efter udlægningen er vi altid gode til, at give dig et godt råd med på vejen, så du kan sørge for at holde din græsplæne flot i mange år.

Kort sagt er vi eksperter inden for alt der hedder græs, og tilbyder anlæg af græsplæne i København samt resten af Sjælland. Hvis du har spørgsmål omkring anlæg af græsplæne, er du mere end velkommen til at kontakte os på 26 34 53 02 eller skrive en mail til info@rullegraesset.dk. Vi sidder klar til at vejlede og svarer på dine spørgsmål.

Derudover er vi også til at finde til messer m.m. samt andre mere specielle opgaver, hvor der er mulighed for at anvende rullegræs.

Udlægning af græs - gør det selv

Hvis du selv ønsker, at udlægge rullegræsset efter vi har leveret det – Er der her en lille 5 guide, til hvordan du selv kan gøre det, for at sikre dig selv det bedste resultat.

1. Inden udlægning

Du bør inden udlægning af rullegræsset, sørge for at underlaget består af 10-20 cm muld, og er fri for større sten. Overfladen skal helts gerne være fast. Gerne så fast at man kan gå henover jorden uden at sætte fodspor.

2. Udlægning af rullegræs

Herefter kan du påbegynde anlæg af rullegræsset. Sørg for at græsset ligger kant mod kant. Gerne i forband (ligesom mursten) for så ses samlingerne mindre, græsset skal ikke overlappe. Overlap samt kanter kan skæres over med en spade eller hobbykniv. Hvis græsset skal ligge op af fliser, skal jorden være ca. 2-3 cm under flisekanten.

3. Græsset tromles

Efter udlægningen af rullegræsset, skal det tromles. Det er vigtigt at du ikke vander græsset, før du har lagt og tromlet det.

4. Vanding

Vandingen af rullegræsset bør ske lige efter tromling. Græsrullerne skal vandes så meget, at de er fugtige på bagsiden. Dette bør ske i dagtimerne for at undgå udtørring. Herefter skal græsset vandes hver dag de første 14 dage, indtil rullegræsset selv har fået rødder nok til at hente vandet i jorden.

5. Vigtig information

Græsset må helst ikke betrædes de første 14 dage, hvis du vil have det bedste resultat. Hvis du betræder det, vil du højst sandsynligt efterlade spor i det våde græs.

Dog skal skal græsset klippes første gang ca. 1 uge efter udlægning. Rullegræsset må ikke overdækkes med plastic eller presenninger og må højst stå sammenrullet i 2 dage – I sommermånederne dog kun 1 dag.

★★★★★

Rullegræs på ingen tid!

Vi skulle have lagt rullegræs på ca. 36 m2 jord, som efterhånden havde stået hen et stykke tid. Rullegræsset.dk kom med deres kæmpe store lastbil og én mand fiksede det på et par timer og vups, så havde vi den finest græsplæne. Jeg kan kun anbefale dette firma, som også leverede til en super pris. Tak!
Trustpilot ikon
Margrethe
via trustpilot

★★★★★

God forretning

Hans har en meget høj grad af troværdighed, grundighed og rimelighed. Og så er priserne rimelige. Det er hvad der skal til for at drive en god forretning. Jeg er selv meget tilfreds, og kan kun anbefale ham til andre.
Google Ikon
Dan
via Google

★★★★★

Super service

Alt er perfekt, så kort kan det beskrives. De aftaler man laver, dem holder de. De priser de kommer med, de holder. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Og så skal der lyde en stor tak til Mads, du gør et super godt stykke arbejde
Trustpilot ikon
Bo
via Trustpilot

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Skal vi lægge dit rullegræs?

Om det er en hel standard lille opgave eller en stor opgave med specielle krav, så kontakt os endelig, så finder vi ud af det.

Ring 26 34 53 02