Send besked

Pil

Grønne tage

Vi leverer rullegræs til alle tagdækkere med speciale i grønne tage på Sjælland

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Lad os være din foretrukne samarbejdspartner

Hvis du som tagdækker har brug for at ligge grønne tage, så lad os være din foretrukne leverandør. Uanset om du som tagdækker skal ligge sedumtag/grønne tage til erhvervs- eller privatkunder, skal vi nok sørge for at levere den aftalte mængde til den rette tid, ingen opgave er for stor eller for lille til os.

Vi leverer rullegræs til alle i rigtig høj kvalitet, og vi har allerede indgået flere samarbejdsaftaler med en masse tagdækkere, tømre og entreprenører på hele Sjælland.

De græsblandinger som vi anvender, består af specielle plænegræssorter, der bl.a. kræver mindre klipning. Græsset kan trives under meget forskellige forhold og giver en slidstærk og robust kvalitet til grønne tage, velegnet til de fleste formål. Vi har her sammensat følgende græstyper, for at det både bliver til et flot og slidstærk sedumtag:

40 % alm. rajgræs
40 % rødsvingel
20 % engrapgræs

Udfyld vores opgaveformular

Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

Sedumtag pris

Som erhvervskunde hos os kan vi altid tage en uforpligtende snak, så vi sammen kan finde den rette pris. Det afhænger nemlig af hvilken mængde du skal bruge, og om det er noget, du ønsker at få leveret for eksempel til byggepladsens adresse.

Hvis du ønsker at vide mere om vores rullegræs, som nemt kan anvendes til sedumtag, kan du altid kontakte os over telefon: 26 34 53 02 eller på mail: info@rullegraesset.dk. Ellers kan du udfylde opgaveformular, og så tager vi kontakt til dig, så skal vi nok sørge for at give dig den bedste pris for den helt rigtige kvalitet.

★★★★★

Rullegræs på ingen tid!

Vi skulle have lagt rullegræs på ca. 36 m2 jord, som efterhånden havde stået hen et stykke tid. Rullegræsset.dk kom med deres kæmpe store lastbil og én mand fiksede det på et par timer og vups, så havde vi den finest græsplæne. Jeg kan kun anbefale dette firma, som også leverede til en super pris. Tak!
Trustpilot ikon
Margrethe
via trustpilot

★★★★★

God forretning

Hans har en meget høj grad af troværdighed, grundighed og rimelighed. Og så er priserne rimelige. Det er hvad der skal til for at drive en god forretning. Jeg er selv meget tilfreds, og kan kun anbefale ham til andre.
Google Ikon
Dan
via Google

★★★★★

Super service

Alt er perfekt, så kort kan det beskrives. De aftaler man laver, dem holder de. De priser de kommer med, de holder. Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Og så skal der lyde en stor tak til Mads, du gør et super godt stykke arbejde
Trustpilot ikon
Bo
via Trustpilot

Udfyld formularen

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

Kontakt os for et samarbejde

Ønsker du at vide mere omkring vores grønne tage, så kontakt os allerede i dag.

Vi sidder klar på telefonen
Mandag – Fredag: 07:00 – 17:00
Lørdag: 09:00 – 11:00

Hvis du tilfældigvis skulle køre forbi vores adresse Vestervej 12, 4700 Næstved. Kan vi altid tage en snak under fire øjne, i håb om vi kan blive din kommende samarbejdspartnere indenfor rullegræs til sedumtag og grønne tage. Giv os gerne et kald inden du kommer forbi, så finder vi tid i kalenderen.

Ring 26 34 53 02